Toont alle 33 resultaten

Alle kunstwerken van Jochem de Graaf op onze site zijn te bezichtigen in de galerie, (online) te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Jochem de Graaf

Jochem de Graaf

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootse, maar zeker de mooiste collectie schilderij van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie.

Impressies kunstwerken van Jochem de Graaf

Wie is Jochem de Graaf?

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn manier van werken en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf geeft een enorme dieptewerking. Door lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.

De schilderijen van Jochem de Graaf bij Amersfoort Art

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. Alle kunstwerken van Jochem de Graaf op deze pagina kun je in het echt bekijken in onze galerie in Amersfoort. Een lijst laat zijn schilderijen vaak nóg beter tot hun recht komen. Amersfoort Art heeft een eigen lijstenmakerij en wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden om een kunstwerk te laten inlijsten.

Kenmerkende stijl en technieken van Jochem de Graaf

De kunstwerken van Jochem de Graaf worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan. Met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning. Zijn werken, gemaakt met pure olieverf op zwaar kwaliteitslinnen en stevige spieramen, worden ten slotte vernist met een UV-bestendige laag, waardoor ze beschermd zijn tegen verkleuring door zonlicht en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Jochem de Graaf en Amersfoort Art

Wees welkom in onze galerie om de prachtige schilderijen van Jochem de Graaf persoonlijk te bewonderen. Kun je niet langskomen? Bekijk en bestel dan onze collectie online. Wat je voorkeur ook is, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor jouw verzameling.