Toont alle 25 resultaten

Alle kunstwerken van Jochem de Graaf op onze site zijn te bezichtigen in de galerie, (online) te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Jochem de Graaf

Jochem de Graaf

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootse, maar zeker de mooiste collectie schilderij van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie.

Impressies kunstwerken van Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn manier van werken en materiaal gebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf geeft een enorme dieptewerking. Door lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast de (vrouwen) figuren schildert ook hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes.  Allen in zijn herkenbare stijl.

De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan. Met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Alle kunstwerken van Jochem de Graaf op deze pagina kun je in het echt bekijken in onze galerie in Amersfoort. Een lijst laat zijn schilderijen vaak nóg beter tot zijn recht komen. Amersfoort Art heeft een eigen lijstenmakerij en wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden om een kunstwerk te laten inlijsten.