Toont alle 11 resultaten

De kunstwerken van William Malucu zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Vraag nu een gratis proefplaatsing aan!

William Malucu

William Malucu

William Malucu gebruikt geraffineerde kleur- en vormcomposities, waarmee hij op een directe manier weet te communiceren. In zijn kenmerkende en eigen stijl gebruikt hij naast acrylverf diverse originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten.

Impressies kunstwerken van William Malucu

William Malucu (Alagoas, 1975) is een Braziliaanse kunstenaar. William schildert en woont in Fortaleza in Brazilië. Zijn inspiraties? Het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het zicht op de oceaan vanuit zijn studio en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat William Malucu zich het liefst begeleiden door klassieke muziek. Pure passie en lust voor schilderen. Bevlogen, met de tong uit de mond, weet hij zijn abstracte expressies tot leven te wekken. Ongeremde passionele expressie van kleur en compositie verleiden je om in zijn creatieve wereld te stappen. Het vermogen om zijn emoties via deze expressies vrij te maken, maakt van William Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Door vele lagen in zijn kunstwerken aan te brengen (letterlijk en figuurlijk), verrast hij keer op keer de toeschouwer. Inmiddels is William Malucu uitgegroeid tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een aanzienlijk publiek met vertegenwoordigende galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.  De schilderijen van William Malucu zijn bij Amersfoort Art te koop en te huur. Kom langs in onze galerie in Amersfoort of vraag een gratis proefplaatsing aan.

Vandaag geopend tot 17:00

Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09:30 tot 17:00 uur.
Wij zijn ook op afspraak geopend.