Toont alle 16 resultaten

De kunstwerken van Enric Pont zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Enric Pont schilderijen

Enric Pont

Enric Pont werd geboren in Atzeneta d'Albaida, provincie Valencia, Spanje in 1967. Pont begon zijn opleiding op jonge leeftijd in het atelier van de erkende meesterkunstenaar Miguel Ferri.

Impressies kunstwerken van Enric Pont

Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en gretigheid om te creëren motiveerde hem om verschillende technieken te leren en te beheersen, die hij voortdurend gebruikt om zijn innerlijke visie tot uitdrukking te brengen. Hij gebruikt vaak verschillende media, waaronder acryl, olie, fotografie en pixelschilderen om zeer suggestieve werken te creëren.

Ponts veelzijdige stijl trok al snel de aandacht en in 1982 had hij zijn eerste individuele tentoonstelling. Een commercieel en artistiek succes moedigde hem aan om zijn werk individueel en collectief te blijven exposeren. In 1993 trad hij toe tot de groep ‘Mirall’ met gerenommeerde kunstenaars Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales, met wie hij collectieve tentoonstellingen en etsen maakte.

In 2010 was Pont in samenwerking met de Luart Company te zien in vooraanstaande tentoonstellingen in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in verschillende steden van Spanje, maar ook in het buitenland zoals Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.