Tulpen I

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: TNSII Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het prachtige tulpen schilderij van Jochem de Graaf

Unieke kunstwerken met diepte en levendigheid

Dit schitterende tulpen schilderij van Jochem de Graaf is een waar kunstwerk. Gemaakt met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen. De kleuren van dit kunstwerk zijn in werkelijkheid nog levendiger en mooier dan op de foto. Het schilderij wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Te bewonderen in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

U kunt dit prachtige kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het schilderij tijdelijk kunt lenen en in uw eigen omgeving kunt ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

De grootste collectie Jochem de Graaf schilderijen in Nederland

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen en de prachtige werken van dichtbij te bewonderen.

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Hij is een autodidact kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke manier van werken en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen. Het reliëf zorgt voor een enorme dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog eens extra wordt benadrukt.

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden of dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Bezoek Amersfoort Art Galerie en ontdek de betoverende wereld van Jochem de Graaf.