Tulpen I

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: TNSII Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mooi tulpen schilderij van Jochem de Graaf. Olieverf op linnen waarvan de zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd. Het kan dus zo aan de muur! Met zekerheid kunnen wij stellen dat de kleuren van dit kunstwerk in het echt nog mooier en levendiger zijn. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootse, maar zeker de mooiste collectie schilderij van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom!

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn manier van werken en materiaal gebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf geeft een enorme dieptewerking. Door lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.
Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast de (vrouwen) figuren schildert ook hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes. Allen in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan. Met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.