Tulpen III

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen met epoxy
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: LRUIN Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Tulpen III – Jochem de Graaf

Adembenemend tulpen schilderij

Ontdek het prachtige tulpen schilderij “Tulpen III” van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen. De levendige kleuren van dit schilderij komen in het echt nog beter tot hun recht en brengen een unieke sfeer in elke ruimte.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van “Tulpen III” ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel kunstwerk van Jochem de Graaf. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt het kunstwerk ook eenvoudig online bestellen.

Unieke schildertechniek

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidact kunstenaar met een passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een bijzondere dimensie. Het reliëf in zijn werk zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog verder wordt versterkt.

Breed scala aan onderwerpen

Jochem de Graaf heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder bloemen, landschappen, steden en dorpen. Elk kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen doeken en vaak opgezet met modeleerpasta. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art Galerie biedt een van de grootste en mooiste collecties schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom om de schoonheid van “Tulpen III” en andere werken van Jochem de Graaf zelf te komen ervaren!

Bestel online of in de galerie

Na ontvangst van uw online bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Kom langs in onze galerie in Amersfoort of bekijk ons aanbod online en laat u verrassen door de prachtige kunstwerken van Jochem de Graaf.