People X

725,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 120  cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 21,75 p/maand
  • U spaart 14,50 p/maand
Huur voor € 21,75 p/m
Artikelnummer: MCAWO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People X – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Over het kunstwerk

People X is een indrukwekkend kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit grote schilderij, met een formaat van 100×120 cm, is vervaardigd met olieverf op linnen. De zijkanten van het werk zijn zorgvuldig beschilderd, wat een prachtig geheel vormt. Het doek is 4 cm dik en kan direct aan de muur worden gehangen. De kleuren van People X zijn in werkelijkheid nog levendiger en indrukwekkender dan op de foto’s. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Dit kunstwerk is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen en kan online worden aangeschaft.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art Galerie biedt wellicht de grootste en zeker de meest prachtige collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie, waar u van harte welkom bent om de kunstwerken in levende lijve te bewonderen.

Over de kunstenaar

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidact kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf een diepgaand gevoel van diepte creëert. Dit wordt verder benadrukt door de lichtinval en schaduweffecten.

Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Hij brengt de verf aan met een plamuurmes, dik penseel of spatel, en verfijnt deze met kleinere hulpmiddelen.

Kopen of huren?

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis bezichtigen? De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art, via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aanschaffen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen! Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer details en de voorwaarden.