Toont alle 39 resultaten

Bestel de beelden van Guillermo Forchino gemakkelijk online of kom langs in onze galerie. Gratis verzending in Nederland - levertijd 1-3 dagen

Guillermo Forchino

Guillermo Forchino

Guillermo Forchino (Rosario, 1952) is een Argentijns kunstenaar. Vanaf het begin van de jaren 80 experimenteert Guillermo Forchino met diverse materialen om kunstwerken van grote omvang te realiseren.

Impressies beelden van Guillermo Forchino

Zijn zoektocht begint op de Ecole des Beaux-Arts in Rosario, Argentinië en wordt vervolgd door drie jaar studie in kunst conservatie en restauratie op de Université de Paris-Sorbonne, Frankrijk.

Aan het eind van de jaren 80 kiest Forchino polyurethaan-hars om figuren en taferelen te maken die een sterke gelijkenis vertonen met de cartoon- en stripwereld. Excentriek en grappig, onder handen genomen met humor en finesse, lijken de figuren tot leven te komen. Guillermo woont en werkt in Parijs in zijn werkplaats vlakbij het kerkhof Père Lachaise.

De komische kunst van Guillermo Forchino is nu verkrijgbaar voor een grotere groep kunstliefhebbers in gelimiteerde en genummerde uitgaven. In onze galerie hebben wij een grote collectie beelden van Forchino te koop. Informeer gerust of uw beeld beschikbaar is. Mocht dit niet zo zijn dan is de levertijd 2-3 dagen.