Toont alle 39 resultaten

De kunstwerken & beelden van Jacky Zegers zijn te bezichtigen en te koop bij Amersfoort Art. De beeldjes hebben een levertijd van 1-3 dagen. Vanaf €50,- gratis verzending.

Jacky Zegers

Jacky Zegers

Wil je de beelden van Jacky Zegers eens in het echt bekijken? Alle beelden van Jacky Zegers op onze site zijn in de galerie aanwezig en te bezichtigen.

Impressies beelden en kunstwerken van Jacky Zegers

Kunst met een knipoog

'Je komt thuis van een drukke dag, je hoofd zit vol met duizend dingen. Thuis plof je op de bank. En dan wordt je aandacht getrokken door een beeld, misschien is het een kleurrijk hondje of een hertje in brons.... het tovert een glimlach op je gezicht, het herinnert je aan plezierige momenten, het relativeert en geeft je een gevoel van vrijheid. Je komt thuis. Ik was een jaar of 8 toen ik de schuur in de achtertuin van mijn ouders ontdekte. Ik keek hoe mijn vader tafeltjes aan het maken was. Ik wilde weten hoe de constructie in elkaar zat en wilde vooral zelf iets creëren.

Houten beelden

Mijn eerste beeldje was van hout, gemaakt met de gutsen van mijn opa. Het schuurtje werd mijn domein. Elk verloren uur gebruikte ik om iets te creëren. Vooral beelden, maar ook tekeningen en beestjes van stof. De schilderijen kwamen later pas.

Natuur als inspiratiebron

In mij zit een drang om te creëren. Om te scheppen met mijn handen. De natuur is mijn inspiratiebron. Dieren, planten, alle verschillende manieren waarop het leven zich vormgeeft. Al jaren heb ik in mijn eigen achtertuin een atelier waar ik mijn beelden en schilderijen maak. Waar ik snel even naartoe kan, als ik een nieuwe ingeving heb en waar ik buiten kan werken, als het weer het toelaat.

Geometrie en symmetrie

Als wiskundige houd ik van geometrische vormen; de fractale symmetrie van bijvoorbeeld een varen of een boomtak, patronen in water of zand....de natuur houdt van structuur en ik geef deze vormen een plek in mijn werk.

Het doel van mijn kunst

Mijn missie is om mensen blij te maken met mijn kunst. Alles is energie, als je je focust op positieve en mooie dingen om je heen, op plezier, vreugde, liefde, zul je deze dingen verspreiden. Hoe meer gelukkige mensen er op deze wereld zijn, hoe meer geluk er zal zijn. Het beste wat je voor anderen kunt doen, is gelukkig zijn!

 

Met kunst communiceren

Als volwassene ontdekte ik dat ik met mijn beelden en schilderijen kan communiceren met anderen. Ik geloof dat het leven er is om plezier te hebben, om lief te hebben en te genieten. Van en met andere mensen en dieren. Dat zie je terug in mijn kunst. Ik hoop dat mijn kunst jou laat zien en voelen hoe mooi het leven is, met een knipoog.'  - Jacky Zegers

 

Jacky Zegers beelden kopen

Ben je net zo enthousiast over de beelden van Jacky Zegers als dat wij zijn? Kom eens langs in onze galerie in Amersfoort. Je kunt daar alle beelden in het echt zien en direct kopen. Uiteraard kun je ze ook online bestellen. Vanaf €50,- rekenen wij geen verzendkosten en je beeld wordt binnen 1-3 dagen bij je thuisbezorgd.