Toont alle 2 resultaten

De kunstwerken van Jack Liemburg zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Jack Liemburg

Jack Liemburg

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie.

Impressies kunstwerken van Jack Liemburg

Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie. Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse maar vooral ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als ware statements van de muur spatten. Jack’s kunstwerken zijn opgenomen in collecties in binnen- en buitenland.

Kunstenaar Jack Limburg onderscheidt zich door creative uniciteit met een symbiose van fotografische schilderkunst en combineert dit met zijn voorliefde voor groteske monumentale onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse. Niets is wat het lijkt en zonder conventies plooit Jack als een sjamaan gewapend met symbolische trommels en ongekend kleurenpalet de wereld in een schouwspel waarin de kijker als een ontdekkingsreiziger wordt meegevoerd naar onbekende dimensies waarin de fantasie tot volle wasdom kan komen.

leder kunstwerk van Jack is een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt, een blueprint van the dark & the bright side of the moon, energetisch en poëtisch tegelijk. Een handreiking om met de niet alledaagse werkeliikheid in contact te komen met de kennis en kracht van andere werelden waarmee we veelal onbewust in verbinding staan. Jacksart herenigt het bovennatuurliike en alledaagse in zin fascinerende kunstwerken, onnavolgbaar zoals alleen Jack dat kan.