Toont alle 10 resultaten

Amersfoort Art heeft de grootste collectie kunstwerken van Yulia Muravyeva in Nederland.  De schilderijen zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Kom langs in onze galerie in Amersfoort om de kunst van Yulia Muravyeva te beleven!

yulia muravyeva

Yulia Muravyeva

Amersfoort Art heeft een mooie collectie schilderijen van Yulia Muravyeva in de collectie. Naast dat de kunstwerken te koop zijn kun je ze ook huren via onze kunstuitleen.

Impressies kunstwerken van Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva woont en werkt in Amsterdam en brak in 2010 binnen korte tijd internationaal door met haar fameuze 3D bloemen schilderijen. Vanaf haar jeugd raakte Yulia geïnteresseerd in schilderkunst en volgde ze later volgde aan de universiteit een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten en ging ze schilderijen restaureren en iconen schilderen. Haar schilderijen zijn herkenbaar uit duizenden. De schilderijen met de gekleurde bloemenvelden zijn altijd fris en vrolijk gekleurd. Yulia schildert in een abstracte stijl waarbij de bloemknoppen met dikke lagen verf op het doek liggen, maar ook in een stijl die veel gedetailleerder is. De achtergrond heeft altijd prachtige kleurovergangen. Die geven haar een positief, warm gevoel. Haar werk werd steeds moderner en abstracter. In sommige werken zijn echter ook nog flarden van de klassieke inslag terug te zien. De dikte van de bloemen geven de kunstwerken een extra dimensie. Dit laat zich vrij moeilijk fotograferen. Je bent dan ook van harte welkom om de kunstwerken in de galerie te komen bezichtigen. De schilderijen van Yulia Muravyeva vinden inmiddels hun weg naar kunstliefhebbers over de hele wereld. Bent je op zoek naar een bijzonder formaat? Yulia werkt ook in opdracht, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.