Toont alle 18 resultaten

Bestel de beelden van Snek Popsicle Art gemakkelijk online of kom langs in onze galerie.

snek popsicle art

Snek Popsicle Art

Snek Popsicle Art creëert prikkelende werken, geïnspireerd door Pop en Street Art. Glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek worden versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe mode merken.

Snek Popsicle Art - Leuk om te geven én om te krijgen!

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek in zijn begingtijd zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Op zoek naar innovatieve technieken en gedreven door een honger naar nieuwe kennis, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag van hem kennen.

Inmiddels omgedoopt tot Studio SNEK zijn de glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken als Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar er worden ook grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden is elk ijsje handwerkt en uniek. Het zijn echte eye-catchers en inmiddels geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.