People XI

225,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 6,75 p/maand
  • U spaart 4,50 p/maand
Huur voor € 6,75 p/m
Artikelnummer: GUZXC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People XI – Jochem de Graaf

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek het prachtige langwerpige figuratieve schilderij “People XI” van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen en de zijkanten zijn door de kunstenaar zelf meegeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. De levendige en schitterende kleuren van “People XI” komen in het echt nog beter tot hun recht, wat zorgt voor een adembenemende visuele ervaring.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van “People XI” ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit certificaat is een bewijs van de unieke waarde en originaliteit van het schilderij.

Bezoek onze galerie

U bent van harte welkom om “People XI” en andere werken van Jochem de Graaf te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Amersfoort Art Galerie beschikt over een uitgebreide en prachtige collectie van deze kunstenaar, die u zeker zal inspireren.

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidactisch kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen. Het reliëf in zijn werk zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog verder wordt benadrukt.

Jochem de Graaf heeft een veelzijdig oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder figuren, bloemen, landschappen en stedelijke scènes. Zijn herkenbare stijl en het gebruik van olieverf op linnen doeken maken elk kunstwerk uniek. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf aan, waarna hij met kleinere hulpmiddelen de verfijning aanbrengt.

Kopen of huren via Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u “People XI” en andere kunstwerken van Jochem de Graaf zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of kopen. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden, bezoek onze kunstuitleen pagina.