Summertime III

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: ZPFFZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig bloemenschilderij van Jochem de Graaf, vervaardigd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten van het werk zorgvuldig zijn mee geschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. De kleuren van dit kunstwerk zijn in werkelijkheid nog levendiger en mooier dan op de afbeelding. Voor wie dat wenst, kan het schilderij worden ingelijst met een passende baklijst, waarvoor in onze galerie diverse voorbeelden te bewonderen zijn. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit prachtstuk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstuitleen. Ook online aankopen behoren tot de mogelijkheden. Zodra de bestelling is ontvangen, nemen wij contact op om een bezorgafspraak in te plannen. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Amersfoort Art Galerie huisvest wellicht de grootste, maar zeker de meest prachtige collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle werken van deze kunstenaar zijn te bewonderen in onze galerie. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

Jochem de Graaf is gevestigd en werkzaam in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij heeft zichzelf hierin volledig ontwikkeld. Zijn unieke manier van werken en materiaalgebruik geven een bijzondere dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf creëert een indrukwekkende dieptewerking, die nog versterkt wordt door de lichtinval en schaduwwerking. Met een omvangrijk oeuvre schildert Jochem een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwelijke) figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Hij maakt gebruik van modeleerpasta en werkt voornamelijk met olieverf op linnen doeken. Zijn verf brengt hij aan met een plamuurmes, dik penseel of spatel, waarbij hij met kleinere hulpmiddelen de verfijning aanbrengt.

SCHILDERIJEN VAN JOCHEM DE GRAAF KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.