People VII

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: DLWLB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People VII: een kunstwerk van Jochem de Graaf

Unieke olieverf op linnen

People VII is een schitterend kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit olieverfschilderij op linnen valt op door de doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. De levendige kleuren en de bijzondere dieptewerking maken dit schilderij een echte blikvanger in elk interieur.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van People VII ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit certificaat garandeert dat u een origineel werk van Jochem de Graaf in handen heeft. U kunt het kunstwerk bezichtigen in onze galerie in Amersfoort of het eenvoudig online bestellen.

Kunstuitleen en aankoopopties

People VII is niet alleen te koop, maar ook te huur via onze kunstuitleen. Dit biedt u de mogelijkheid om het kunstwerk eerst thuis te ervaren voordat u een definitieve beslissing neemt. Een deel van uw huurbedrag wordt omgezet in spaartegoed, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aanschaffen. Deze flexibele optie is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven.

Over Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, woonachtig en werkend in Bunschoten, is een autodidactische kunstenaar met een passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een speciale dimensie. Door het gebruik van reliëf en de effecten van licht en schaduw ontstaat er een indrukwekkende dieptewerking.

Breed scala aan onderwerpen

Jochem de Graaf heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden vaak opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna hij de verfijning aanbrengt met kleinere hulpmiddelen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom om de werken in het echt te bewonderen.

Contact en bezorgafspraak

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren of eerst gratis op zicht?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.