Flowerfield II

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: RMEFG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowerfield II – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Zeer mooi kunstwerk van Jochem de Graaf. Olieverf op linnen waarvan de zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd. Het kan dus zo aan de muur! Met zekerheid kunnen wij stellen dat de kleuren van dit kunstwerk in het echt nog mooier en levendiger zijn. Het is mogelijk om het kunstwerk te voorzien van een baklijst. In de galerie kunnen wij u hier diverse voorbeelden van laten zien. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Online aankopen behoort ook tot de mogelijkheden. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Unieke collectie van Jochem de Graaf bij Amersfoort Art

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootse, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom!

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn manier van werken en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf geeft een enorme dieptewerking. Door lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast de (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes. Allen in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan. Met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.