Toont alle 4 resultaten

De kunstwerken van Ron van Vliet zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Ron van Vliet

Ron van Vliet

Ron van Vliet maakt heel gevarieerd werk. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te drukken. Hij maakt schilderijen, 3d wireframes, en zelfs een portret dat is opgebouwd uit duizenden spijkertjes en draad. Zijn schilderijen zijn vaak realistische landschappen, stadsgezichten en portretten.

Impressies kunstwerken van Ron van Vliet

Amersfoort Art heeft een aantal zeer mooie kunstwerken van Ron van Vliet uit de Reflections-serie in de collectie opgenomen; zeer realistische stadsgezichten met een uniek perspectief.

Ron: 'Naast visual designer, illustrator, beeldend kunstenaar, animator, snowboarder, hardloper, filmliefhebber, ben ik ook een reiziger, lezer, vader (niet per se in die volgorde).'Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heb ik de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU) gevolgd, richting Grafische Vormgeving. Daarvan ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper met als specialisatie Illustratie & Typografie. Ik hou van conceptgericht ontwerpen. Ik ben veelzijdig en grote projecten zijn aan mij besteed. Ik ben sterk in conceptdenken, design, infographics, motion, illustraties en beeldbewerking. Voor een aantal grote projecten heb ik de art direction voor mijn rekening genomen. Na een aantal jaar in vaste dienst bij verschillende vormgevingsbureaus ben ik begonnen als zelfstandig ontwerper. Ik heb op detacheringsbasis gewerkt voor ontwerpbureaus, reclamebureaus en ontwerpafdelingen van grote en middelgrote bedrijven zoals Wehkamp en Voetbal International. Daarnaast heb ik altijd voor eigen klanten gewerkt. Sinds 2014 ben ik Senior Designer bij NoSuch in Rotterdam, waar ik onder andere werk aan grote accounts zoals Shell, AkzoNobel en Unilever. Naast grafisch ontwerper ben ik ook beeldend kunstenaar. Ik schilder o.a. landschappen, stadsgezichten en portretten.'