Toont alle 3 resultaten

De kunstwerken van Sebastião SR Rodrigues zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Sebastião SR Rodrigues

Sebastião SR Rodrigues

Sebastião SR Rodrigues is een Portugese kunstenaar. Al vanaf zijn achtste moest Sebastião, zonder vader of geld voor school, hard werken. Maar naast zijn aangeboren doorzettingsvermogen bleek Sebastião een natuurtalent in tekenen te zijn.

Impressies kunstwerken van Sebastião SR Rodrigues

Hij liet ooit een tekening zien aan een leraar, die hem vertelde dat hij later schilder moest worden. Hoewel anderen niets voelden voor zijn keuze voor schilder of tekenaar, hield dat Sebastião niet tegen om zijn eigen pad te volgen. Inmiddels maakt hij al tientallen jaren kunst, onder zijn artiestennaam SR Rodrigues en exposeert hij onder andere in galerieën in de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië.

SR Rodrigues woont en werk zowel in Portugal als Brazilië. Op het moment dat SR Rodrigues zich bezighoudt met schilderen ontdekt hij zijn eigen ziel. Hij is een cartograaf van zichzelf. In zijn doeken gebruikt hij prachtige aardse kleuren, in combinatie met verschillende (basis)vormen, zoals cirkels en rechthoeken. SR Rodrigues is altijd zeer toegewijd bij zijn zoektocht naar de juiste structuur, de perfecte balans en de mooiste combinaties. Zonder optimisme kan hij niets nieuws creëren.