People XII

225,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 6,75 p/maand
  • U spaart 4,50 p/maand
Huur voor € 6,75 p/m
Artikelnummer: CGRTH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig kunstwerk van Jochem de Graaf

Unieke creatie met olieverf op linnen

Dit prachtige kunstwerk van Jochem de Graaf is vervaardigd met olieverf op linnen. Zelfs de zijkanten van het doek zijn met zorg beschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. De echte pracht en levendigheid van de kleuren in dit kunstwerk kunnen alleen worden ervaren in persoon. Bij aanschaf wordt een certificaat van echtheid meegeleverd.

Te bewonderen in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

Dit kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar voor kunstuitleen. Bovendien is het mogelijk om dit kunstwerk online aan te schaffen. Zodra uw bestelling is ontvangen, zullen we contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Ontdek de grootste collectie van Jochem de Graaf bij Amersfoort Art

Amersfoort Art Galerie herbergt wellicht de grootste, maar zeker de meest prachtige verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al onze kunstwerken zijn te bewonderen in onze galerie, en u bent van harte welkom om te komen kijken.

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een gepassioneerde kunstenaar en een autodidactisch voorbeeld. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen; het reliëf zorgt voor een opmerkelijke diepte. De manier waarop licht en schaduw spelen, benadrukt dit nog verder.

Diverse thema’s en technieken

Jochem heeft een uitgebreide collectie en schildert een breed scala aan onderwerpen, variërend van (vrouwelijke) figuren tot bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgebouwd met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Hij past de verf toe met plamuurmessen, dikke penselen en spatels, en verfijnt zijn werk met kleinere hulpmiddelen.

Koop of huur een schilderij van Jochem de Graaf

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis bezichtigen? De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art en kunnen worden gehuurd via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt toegevoegd aan uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander werk huren, en uw spaartegoed meenemen. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze website. Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.