Toont alle 3 resultaten

Amersfoort Art heeft een bijzondere collectie kunstobjecten van Carolien Bosch, te zien in de galerie in Amersfoort maar ook online te koop.

Carolien Bosch

Carolien Bosch

Carolien is een creatieve duizendpoot met een grote liefde voor mode en styling. Als kind droomde ze al van een toekomst op het creatieve vlak. Na een opleiding aan de modevakschool werkte ze voor diverse internationale en nationale modemerken, zoals People of the Labyrinths en Esprit.

Impressies kunstwerken van Carolien Bosch

Naast haar passie voor mode werkt Carolien sinds 2018 als Creative Counselor. In haar bedrijf komen haar kennis, ervaring en creativiteit op het gebied van mode, styling, naai- en handwerk en designadvies bij elkaar. Op dit moment maakt ze collecties voor onder andere Chan.ge Artwear.

Taxidermie, en specifiek het prepareren van vlinders en insecten, begon als een hobby. Als kind was ze al geïnteresseerd in de wondere wereld van vlinders. In de loop der jaren werd het een passie waar ze haar creativiteit in kwijt kan, wat resulteert in prachtige kunstwerken. Met Madame Butterfly brengt ze de vlinders in al hun schoonheid weer tot leven; hun vormen, hun kleuren en hun kwetsbaarheid.

Op spiritueel niveau is de vlinder het symbool van verandering, vrijheid, liefde en transformatie van de levenskwaliteit. Voor Carolien staat de vlinder symbool voor het tot volle bloei komen van de spirituele kwaliteit van leven.

Ze ziet het dan ook als een voorrecht dat ze met vlinders mag werken en hun verhaal tot leven kan brengen in de vorm van een kunstwerk.