Flowers II

425,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 12,75 p/maand
  • U spaart 8,50 p/maand
Huur voor € 12,75 p/m
Artikelnummer: SWLND Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowers II – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Flowers II is een prachtig kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit olieverfschilderij op linnen onderscheidt zich door de doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. De levendige kleuren en verfijnde details komen in het echt nog beter tot hun recht en maken dit kunstwerk een ware blikvanger in elk interieur.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Flowers II ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert. U kunt dit schilderij bewonderen in onze galerie in Amersfoort of via onze kunstuitleenservice.

Unieke schildertechniek

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidact met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen. Het gebruik van reliëf zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog verder wordt versterkt.

Breed scala aan onderwerpen

De Graaf heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder vrouwenfiguren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes. Zijn herkenbare stijl wordt vaak gekenmerkt door het gebruik van modeleerpasta en olieverf op linnen doeken. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of te kopen. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op onze kunstuitleenpagina.

Flowers II is een schitterend voorbeeld van Jochem de Graaf’s talent en zal een waardevolle toevoeging zijn aan uw kunstcollectie. Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit kunstwerk in het echt te bewonderen of neem contact met ons op voor een bezorgafspraak.