People

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: OEMGD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People – Een bijzonder mooi kunstwerk van Jochem de Graaf

Ontdek de betoverende schoonheid van People, een kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit kunstwerk, vervaardigd met olieverf op linnen, heeft doorgeschilderde zijkanten en is direct klaar om aan uw muur te hangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren komen in het echt nog beter tot hun recht, waardoor dit schilderij een ware eyecatcher in uw interieur zal zijn.

Authenticiteit en bezichtiging

Bij aankoop van People ontvangt u een certificaat van echtheid. U kunt dit indrukwekkende kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Het is tevens beschikbaar voor kunstuitleen en online aankoop. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, gevestigd en werkzaam in Bunschoten, is een gepassioneerd schilder en autodidact pur sang. Zijn unieke werkwijze en gebruik van materialen geven zijn schilderijen een speciale dimensie, waarbij het reliëf een diepgaand effect creëert dat verder wordt benadrukt door lichtinval en schaduwspel. Met een omvangrijk oeuvre schildert Jochem een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwelijke) figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpen, allemaal in zijn herkenbare stijl.

Techniek en stijl

Jochem de Graaf maakt gebruik van olieverf op linnen en zet zijn kunstwerken soms op met modeleerpasta. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarbij hij met kleinere hulpmiddelen verfijning aanbrengt. Deze techniek zorgt voor een unieke textuur en diepte in zijn schilderijen.

Kopen, huren of op zicht

Wilt u People kopen, huren of eerst gratis op zicht? Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van de huurprijs wordt gebruikt als spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Is het tijd voor iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of een ander werk te huren, en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is zowel voor bedrijven als particulieren een interessante optie. Bekijk de voorwaarden op onze website en breng een bezoek aan onze kunstuitleen voor meer informatie.

Bezoek Amersfoort Art

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle werken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom om de kunstwerken van Jochem de Graaf van dichtbij te bewonderen en de magie van zijn schilderijen zelf te ervaren.