Toont alle 3 resultaten

De kunstwerken van Tanneke Peetoom zijn te bezichtigen in de galerie, te koop en ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Tanneke Peetom

Tanneke Peetoom

Tanneke Peetoom is een Nederlandse fotografe, autodidact, geboren in 1967, getrouwd en moeder van twee dochters. In oktober 2010 kreeg zij haar eerste camera van haar man en fotografie is sindsdien haar grote passie.

Impressies kunstwerken van Tanneke Peetoom

Ze begon met het maken van foto’s van haar dochters en vervolgens vriendinnen van haar dochters. Deze foto’s verschenen op social media en kort daarna kreeg ze haar eerste opdrachten.

Tanneke heeft haar eigen unieke stijl ontwikkeld. Heldere portretfoto’s, altijd gemaakt met natuurlijk licht en een romantische uitstraling. Ze gebruikt antieke haarstijlen en kleding.

Ze fotografeert kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Ze benadrukt de puurheid en kwetsbaarheid van het kind met als focuspunt de ogen. Ze heeft meerdere publicaties in tijdschriften verzorgd, al 9 bookcovers gemaakt en is vermeld in het boek ‘De nieuwe Nederlandse Fotografietalenten’.

Onlangs heeft zij de tweede prijs gewonnen bij een prestigieuze Europese fotowedstrijd: PX3 Prix de la Photography Paris met haar foto ‘Eva, the girl with te veil’.