People IV

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: ZUFJT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People IV: een kunstwerk van Jochem de Graaf

Een levendig kunstwerk voor elke ruimte

People IV is een prachtig schilderij van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit kunstwerk, vervaardigd met olieverf op linnen, heeft zorgvuldig doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan uw muur te hangen. De kleuren van People IV zijn in werkelijkheid nog levendiger en indrukwekkender dan op de foto. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Te zien in onze galerie en beschikbaar in de kunstuitleen

Dit bijzondere kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt People IV ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over de kunstenaar: Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidactische schilder met een grote passie voor zijn vak. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf zorgt voor een enorme dieptewerking. De lichtinval en schaduwwerking benadrukken dit effect nog eens extra.

Een veelzijdig oeuvre

Jochem de Graaf heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden of dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna hij met kleinere hulpmiddelen de verfijning aanbrengt.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor meer informatie over de voorwaarden.

Bezoek Amersfoort Art

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom!