Resultaat 1–48 van de 299 resultaten wordt getoond

Bestel de beelden van Ger van Tankeren gemakkelijk online of kom langs in onze galerie. Levertijd 1-3 dagen.

ger van tankeren beelden

Ger van Tankeren

Amersfoort Art heeft een grote collectie bronzen en verbronsde beelden van Ger van Tankeren op voorraad. Kom langs in onze galerie of bestel de beelden online.

Impressies beelden van Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een Nederlandse kunstenaar. Zijn bronzen beelden kenmerken zich door de uitmuntende kwaliteit en diversiteit in onderwerpen. Ger is een autodidact van de bovenste plank. Deze kunstenaar heeft geen kunstzinnige opleiding gevolgd maar heeft zijn vaardigheden ontwikkelt door zijn hele leven kunst te maken.

Tegenwoordig is Ger van Tankeren een zeer gewaardeerd kunstenaar die prachtige beelden maakt, groot en klein. Uit alles blijkt het grote vakmanschap van deze kunstenaar.

De bronzen beelden zijn elegant, zitten vol met details en spreken een grote groep mensen aan. Veel beelden zijn gemaakt van een tinlegering waarna ze verbronsd zijn. De beelden hebben verschillende thema’s, perfect voor in de huiselijke kring en geschikt voor de professionele sfeer. Een prachtig kado om te geven én te krijgen!