Jules

95,00

  • Techniek Beschilderd kunsthars
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: QBAOJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Jules: een kunstbeeld van Jacky Zegers

Speels en kleurrijk kunstwerk

Jules is een prachtig kunstbeeld van de getalenteerde kunstenares Jacky Zegers. Dit beeld stelt een hertje voor in een grappige, speelse houding. De levendige patronen en vrolijke kleuren maken van Jules een echte eyecatcher die elke ruimte opfleurt.

Perfect voor thuis of op kantoor

Of u nu op zoek bent naar een opvallend kunstwerk voor uw woonkamer of een vrolijke toevoeging aan uw kantoor, Jules past perfect in elke omgeving. Het speelse karakter van het hertje zorgt ervoor dat iedereen die het ziet, direct een glimlach op het gezicht krijgt.

Unieke creatie

Jacky Zegers staat bekend om haar unieke stijl en het gebruik van felle kleuren en bijzondere patronen. Jules is hier een prachtig voorbeeld van. Dit kunstbeeld is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een gespreksonderwerp waar uw gasten of collega’s enthousiast over zullen zijn.

Een echte eyecatcher

Met zijn opvallende kleuren en leuke patronen is Jules een kunstwerk dat direct de aandacht trekt. Het is een perfecte manier om een ruimte op te vrolijken en een persoonlijke touch toe te voegen aan uw interieur.

Ontdek de charme van Jules en voeg dit unieke kunstwerk van Jacky Zegers toe aan uw collectie.