Ink (pattern)

105,00

  • Techniek Kunsthars
  • Afmeting 23 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: JZP17 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ink (pattern) – een speels kunstbeeld van Jacky Zegers

Omschrijving

Ontdek “Ink (pattern)”, een en speels kunstbeeld van de getalenteerde kunstenares Jacky Zegers. Dit vrolijke kunstwerk, in de vorm van een kat, is bedekt met kleurrijke patronen die het geheel tot een echte eyecatcher maken. Perfect voor zowel thuis als op kantoor, dit beeldje brengt gegarandeerd vreugde en levendigheid in elke ruimte.

Unieke techniek

De patronen op “Ink (pattern)” zijn aangebracht met een innovatieve techniek. Een dunne film met het gewenste patroon wordt op water gelegd. Met behulp van een chemische stof wordt de film opgelost, waardoor alleen de inkt op het wateroppervlak achterblijft. Het beeld wordt vervolgens in het water ondergedompeld, waardoor de inkt op het oppervlak van het beeld blijft kleven. Na het droogproces wordt het beeld vernisd en voorzien van witte voetjes, viltjes en een understamp.

Unieke exemplaren

Elk exemplaar van “Ink (pattern)” is , wat betekent dat je nooit twee dezelfde zult tegenkomen. Dit maakt elk beeldje een en persoonlijk kunstwerk.

Perfect als cadeau

“Ink (pattern)” wordt geleverd in een aantrekkelijke geschenkdoos, waardoor het een perfect cadeau is voor kunstliefhebbers.

Te zien in onze galerie

Kom “Ink (pattern)” bewonderen in onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online via onze webshop.