Cows In Black

1.250,00

  • Techniek Acryl op linnen met epoxy
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: SIHXC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Cows in black – Jacky Zegers

Uniek figuratief kunstwerk

Ontdek de pracht van “Cows in Black” van de getalenteerde kunstenaar Jacky Zegers. Dit opvallende acrylkunstwerk op linnen is een lust voor het oog en een ware verrijking voor elk interieur.

Uitmuntende afwerking

Het kunstwerk is zorgvuldig afgewerkt met een dikke laag epoxy, wat zorgt voor een spectaculair glanzend effect. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen zonder dat een lijst nodig is.

Levendige kleuren

De kleuren van “Cows in Black” zijn in het echt nog levendiger en mooier dan op de foto. Dit kunstwerk straalt energie en dynamiek uit, en zal zeker de aandacht trekken in uw ruimte.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk garandeert.

Te zien in onze galerie

Kom “Cows in Black” bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Het is ook beschikbaar via onze kunstuitleen, zodat u het eerst kunt uitproberen voordat u besluit tot aankoop over te gaan.

Online aankoop

Dit kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.