Tony

31,50

  • Techniek Beschilderd kunsthars
  • Afmeting 8,5 cm
Artikelnummer: JZ22 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vrolijk kunstbeeld ‘Tony’ van Jacky Zegers

Ontdek ‘Tony’, een speels en kleurrijk kunstbeeld van de getalenteerde kunstenaar Jacky Zegers. Dit unieke katje neemt een grappige, eigenzinnige houding aan en is versierd met levendige patronen en vrolijke kleuren. ‘Tony’ is een echte eyecatcher die zowel thuis als op kantoor voor een vrolijke sfeer zorgt.

Uniek design en vrolijke kleuren

Jacky Zegers staat bekend om haar unieke stijl, en ‘Tony’ is daar een prachtig voorbeeld van. De speelse patronen en heldere kleuren maken dit kunstbeeld tot een bijzonder en opvallend decoratiestuk. ‘Tony’ brengt gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht en voegt een vleugje vrolijkheid toe aan elke ruimte.

Perfect voor thuis of op kantoor

‘Tony’ is niet alleen een kunstwerk, maar ook een sfeermaker. Plaats dit vrolijke katje in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer en geniet dagelijks van de positieve energie die het uitstraalt. Ook op kantoor zorgt ‘Tony’ voor een aangename en inspirerende omgeving.

Te bezichtigen en te koop in onze galerie

Wilt u ‘Tony’ in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u dit prachtige kunstbeeld van dichtbij bekijken en de details en kleuren in volle glorie ervaren. Uiteraard kunt u ‘Tony’ ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Breng een stukje vrolijkheid in uw leven met ‘Tony’ van Jacky Zegers. Bestel nu en geniet van dit unieke kunstwerk dat elke ruimte opfleurt!