Cow In Yellow

1.250,00

  • Techniek Acryl op linnen met epoxy
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: HKBED Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Cow in yellow – figuratief kunstwerk van Jacky Zegers

Uniek en levendig kunstwerk

Ontdek de betoverende charme van “Cow In Yellow”, een prachtig figuratief kunstwerk van de getalenteerde kunstenares Jacky Zegers. Dit kunstwerk is geschilderd met acryl op linnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Hierdoor kunt u het werk direct aan de muur hangen zonder extra omlijsting.

Spectaculair effect met epoxy afwerking

Het kunstwerk is fraai afgewerkt met een dikke laag epoxy, wat een spectaculair effect creëert en de kleuren nog levendiger maakt. De epoxylaag zorgt bovendien voor een glanzende en duurzame afwerking, waardoor het kunstwerk jarenlang zijn schoonheid behoudt.

Levendige kleuren en certificaat van echtheid

Met zekerheid kunnen wij stellen dat de kleuren van “Cow In Yellow” in het echt nog mooier en levendiger zijn dan op de foto’s. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk van Jacky Zegers.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

U kunt “Cow In Yellow” bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Daarnaast is het mogelijk om dit kunstwerk eenvoudig online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

14 dagen recht van retour

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.