Jonno (pattern)

95,00

  • Techniek Kunsthars
  • Afmeting 13 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: JZP05 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Jonno (pattern) – een vrolijk figuratief kunstbeeld van Jacky Zegers

en kleurrijk design

Ontdek het kleurrijke en speelse kunstbeeld “Jonno (pattern)” van de getalenteerde kunstenaar Jacky Zegers. Dit beeld van een teckel is voorzien van levendige patronen en vrolijke kleuren, waardoor het een echte eyecatcher is. Perfect om uw huis of kantoor op te fleuren en een glimlach op ieders gezicht te toveren!

Innovatieve techniek

Het patroon op “Jonno (pattern)” is aangebracht met een innovatieve techniek. Een dunne film met het patroon wordt op een waterbad gelegd, waarna de film met een chemische stof wordt opgelost. Alleen de inkt blijft op het wateroppervlak achter. Het beeld wordt vervolgens in het water ondergedompeld, waardoor de inkt op het beeld blijft zitten. Na het droogproces wordt het beeld gevernist en voorzien van witte voetjes, viltjes en een understamp.

Elk exemplaar is

Geen twee exemplaren van “Jonno (pattern)” zijn hetzelfde. Elk beeld is en met de hand afgewerkt, waardoor u een kunstwerk in huis haalt. Het beeld heeft een hoogte van 13 cm en wordt geleverd in een aantrekkelijke geschenkdoos, wat het ook een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Bekijk en bestel

U kunt “Jonno (pattern)” bewonderen in onze galerie in Amersfoort of eenvoudig online bestellen via onze webshop. Voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de vrolijke uitstraling die het met zich meebrengt.