Boaz

31,50

  • Techniek Beschilderd kunsthars
  • Afmeting 7 cm
Artikelnummer: JZ24 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Boaz: vrolijk kunstbeeld van Jacky Zegers

Uniek en speels design

Boaz is een vrolijk kunstbeeld gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Jacky Zegers. Dit charmante hondje neemt een grappige en gekke positie aan, wat direct een glimlach op je gezicht tovert. Het kunstwerk is rijkelijk voorzien van levendige patronen en kleurrijke tinten, waardoor het een echte eyecatcher is in elke ruimte.

Ideaal voor thuis of op kantoor

Dit unieke beeldje is perfect om je huis of kantoor op te fleuren. Boaz brengt niet alleen kleur, maar ook een speelse sfeer die iedereen opvrolijkt. Plaats het op een prominente plek en laat het kunstwerk de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

Exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art

Boaz is te bezichtigen en te koop in onze galerie in Amersfoort, maar je kunt het kunstwerk natuurlijk ook eenvoudig online bestellen. Voeg dit vrolijke kunstbeeld toe aan je collectie en geniet dagelijks van de speelse energie die het uitstraalt.

Over de kunstenaar

Jacky Zegers staat bekend om haar kleurrijke en speelse kunstwerken. Met haar unieke stijl weet ze altijd een glimlach op het gezicht van de toeschouwer te toveren. Haar creaties zijn een perfecte combinatie van vrolijkheid en artistieke expressie, wat haar werken geliefd maakt bij kunstliefhebbers wereldwijd.