Composición II

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 80 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: GSSQI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composición II: een kunstwerk van Enric Pont

Ontdek het prachtige kunstwerk Composición II uit de abstracte ‘composiciones’ serie van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit unieke stuk is met zorg vervaardigd met acrylverf en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, wat de kleuren nog intenser en levendiger maakt.

Uniek en authentiek

Elk kunstwerk van Enric Pont is een unica, wat betekent dat u een exclusief stuk in handen krijgt. Composición II is opgespannen op kwaliteitslinnen en bevestigd op een stevig 3 cm dik spieraam, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aankoop ontvangt u ook een certificaat van echtheid.

Te zien in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

Dit indrukwekkende kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en kan ook via onze kunstuitleen worden gehuurd. Zo kunt u eerst ervaren hoe Composición II in uw ruimte past voordat u besluit tot aankoop over te gaan.

Over de kunstenaar: Enric Pont

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, Spanje, begon zijn artistieke reis in het atelier van kunstenaar Miguel Ferri. Zijn nieuwsgierigheid en passie voor creatie hebben hem ertoe gebracht verschillende technieken te beheersen, waaronder acryl, olie, fotografie en pixelschilderen. Pont heeft wereldwijd succes geboekt met zijn veelzijdige stijl en heeft geëxposeerd in onder andere de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Mexico, en diverse Europese landen.

Kopen of huren: de keuze is aan u

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Enric Pont zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt omgezet in spaartegoed, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aankopen. Wilt u iets anders? Gebruik uw spaartegoed voor een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee. Onze kunstuitleen is een flexibele en interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren.

Voor meer informatie over onze kunstuitleen en de voorwaarden, bezoek onze kunstuitleenpagina.