Composición III

1.750,00

  • Techniek Acryl en epoxy op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: RNEBW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig kunstwerk uit de serie abstracte ‘composiciones’ van Enric Pont. Fraai opgezet met acrylverf en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, waardoor de kleuren van het werk nog beter naar voren komen. Het betreft uiteraard een unica van deze Spaanse kunstenaar. Opgespannen op kwaliteitslinnen op een 3cm dik spieraam. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 werkdagen. For foreign customers: We ship worldwide!

Enric Pont werd geboren in Atzeneta d’Albaida, provincie Valencia, Spanje in 1967. Pont begon zijn opleiding op jonge leeftijd in het atelier van de erkende meesterkunstenaar Miguel Ferri. Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en gretigheid om te creëren motiveerde hem om verschillende technieken te leren en te beheersen, die hij voortdurend gebruikt om zijn innerlijke visie tot uitdrukking te brengen. Hij gebruikt vaak verschillende media, waaronder acryl, olie, fotografie en pixelschilderen om zeer suggestieve werken te creëren. Ponts veelzijdige stijl trok al snel de aandacht en in 1982 had hij zijn eerste individuele tentoonstelling. Een commercieel en artistiek succes moedigde hem aan om zijn werk individueel en collectief te blijven exposeren. In 1993 trad hij toe tot de groep ‘Mirall’ met gerenommeerde kunstenaars Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales, met wie hij collectieve tentoonstellingen en etsen maakte. In 2010 was Pont in samenwerking met de Luart Company te zien in vooraanstaande tentoonstellingen in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in verschillende steden van Spanje, maar ook in het buitenland zoals Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

SCHILDERIJEN VAN ENRIC PONT KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.