Andromeda

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Moderne baklijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: NBQOT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek een prachtig abstract kunstwerk van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit unieke stuk, met een afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst), wordt gepresenteerd in een elegante matzwarte baklijst. Vervaardigd met acrylverf, vertoont het schilderij een opvallend reliëf, wat bijdraagt aan zijn intrigerende karakter. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot kunstuitleen, inclusief een vrijblijvende proefplaatsing. Voor het gemak kunt u ook online bestellen, met een snelle levertijd van 1-2 werkdagen.

Enric Pont werd geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, in de provincie Valencia, Spanje. Zijn artistieke reis begon al op jonge leeftijd in het atelier van de gerenommeerde meesterkunstenaar Miguel Ferri. Pont’s natuurlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar creatie leidden hem tot het verkennen en beheersen van diverse technieken om zijn innerlijke visie tot uitdrukking te brengen. Hij werkt met verschillende media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderen, om suggestieve kunstwerken te creëren die de kijker uitnodigen tot contemplatie.

De veelzijdige stijl van Pont trok al snel de aandacht en resulteerde in zijn eerste solotentoonstelling in 1982. Zijn zowel commercieel als artistiek succes moedigde hem aan om zijn werk blijvend individueel en gezamenlijk tentoon te stellen. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen vervaardigde.

In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in verschillende steden in Spanje en internationaal, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

SCHILDERIJEN VAN ENRIC PONT KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.