Tierra Roja

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 175,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Moderne baklijst
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: IKLEP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Tierra Roja: een kunstwerk van Enric Pont

Over het kunstwerk

“Tierra Roja” is een prachtig abstract kunstwerk van de beroemde Spaanse kunstenaar Enric Pont, nu beschikbaar in onze exclusieve collectie. Dit indrukwekkende schilderij meet 104×104 cm inclusief lijst en wordt gepresenteerd in een elegante, matzwarte baklijst. Gemaakt met acrylverf, toont het schilderij een opvallend reliëf dat de textuur en diepte van het werk benadrukt. Dit unieke stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort.

Beschikbaarheid en opties

Dit kunstwerk is beschikbaar voor zowel aankoop als kunstuitleen bij Amersfoort Art. U kunt ook kiezen voor een vrijblijvende proefplaatsing om te zien hoe het werk in uw ruimte past. Daarnaast is online bestellen mogelijk.

Over de kunstenaar: Enric Pont

Biografie

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, in de provincie Valencia, Spanje, begon zijn artistieke reis in het atelier van de gerenommeerde kunstenaar Miguel Ferri op jonge leeftijd. Gedreven door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar creatie, verkende en beheerste hij verschillende technieken om zijn innerlijke visie tot uitdrukking te brengen.

Artistieke carrière

Pont maakt gebruik van verschillende media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderen, om suggestieve kunstwerken te creëren. Zijn veelzijdige stijl trok snel de aandacht en resulteerde in zijn eerste solotentoonstelling in 1982. Zowel commercieel als artistiek succes stimuleerden hem om zijn werk zowel individueel als collectief tentoon te stellen. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij samen met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen maakte.

Internationale tentoonstellingen

In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in verschillende steden in Spanje en internationaal, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

Schilderijen van Enric Pont kopen of huren?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.