Composición IV

2.250,00

  • Techniek Acryl en epoxy op linnen
  • Afmeting 120 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 67,50 p/maand
  • U spaart 45,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 225,00 rentevrij
Huur voor € 67,50 p/m
Artikelnummer: BXDSC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composición IV van Enric Pont

Uniek abstract kunstwerk

Composición IV is een bijzonder kunstwerk uit de serie abstracte ‘composiciones’ van de Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit fraaie werk is opgezet met acrylverf en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen. Het betreft een unica, een uniek stuk, dat perfect past in elke kunstverzameling.

Kwaliteit en vakmanschap

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en gemonteerd op een stevig 3 cm dik spieraam. Hierdoor is het direct klaar om aan de muur te hangen. Elk detail van dit kunstwerk getuigt van het vakmanschap van Pont, die bekend staat om zijn veelzijdige stijl en gebruik van diverse media.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Composición IV ontvangt u een certificaat van echtheid, waarmee de authenticiteit van het werk wordt gegarandeerd. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging voor elke kunstverzamelaar.

Te zien in onze galerie en beschikbaar in de kunstuitleen

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Of u nu wilt kopen, huren of eerst gratis op zicht wilt ervaren, bij Amersfoort Art bieden we flexibele opties aan.

Over Enric Pont

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, Spanje, begon zijn kunstopleiding in het atelier van de kunstenaar Miguel Ferri. Zijn nieuwsgierigheid en creatieve drang hebben hem geleid tot het verkennen en beheersen van diverse technieken en media, waaronder acryl, olie, fotografie en pixelschilderen. Pont heeft zijn werk internationaal tentoongesteld en blijft een prominente figuur in de kunstwereld.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om Composición IV online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Kunstuitleen: flexibel en voordelig

Onze kunstuitleen biedt een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander werk aanschaffen of huren.

Bezoek ons

Wilt u meer weten over de kunstwerken van Enric Pont of onze kunstuitleen? Bezoek onze website voor de voorwaarden en kom langs in onze galerie in Amersfoort voor meer informatie.