Composición VII

1.975,00

  • Techniek Acryl en epoxy op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 59,25 p/maand
  • U spaart 39,50 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 197,50 rentevrij
Huur voor € 59,25 p/m
Artikelnummer: VTEKH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composición VII: een kunstwerk van Enric Pont

Uniek abstract kunstwerk

Composición VII is een prachtig kunstwerk uit de abstracte ‘composiciones’-serie van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit fraaie stuk is gemaakt met hoogwaardige acrylverf en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, wat de kleuren nog intenser maakt. Het betreft een uniek werk van deze getalenteerde artiest, gespannen op kwaliteitslinnen en gemonteerd op een 3 cm dik spieraam. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen.

Certificaat van echtheid

Composición VII wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van dit bijzondere kunstwerk. Het werk is zowel te bewonderen in onze galerie in Amersfoort als beschikbaar voor onze kunstuitleen. Daarnaast is het mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen.

Over Enric Pont

Een veelzijdige kunstenaar

Enric Pont, geboren in Atzeneta d’Albaida, provincie Valencia, Spanje in 1967, begon zijn kunstopleiding in het atelier van meesterkunstenaar Miguel Ferri op jonge leeftijd. Zijn nieuwsgierigheid en creatieve drang motiveerden hem om verschillende technieken te verkennen en beheersen, wat hij constant gebruikt om zijn innerlijke visie tot uitdrukking te brengen. Hij maakt vaak gebruik van diverse media, waaronder acryl, olie, fotografie en pixelschilderen om zeer suggestieve werken te creëren.

Internationaal erkend

Pont’s veelzijdige stijl trok snel de aandacht en leidde tot zijn eerste individuele tentoonstelling in 1982. Zowel commercieel als artistiek succes stimuleerden hem om zowel individueel als collectief te blijven exposeren. In 1993 trad hij toe tot de groep ‘Mirall’ met gerenommeerde kunstenaars Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales, met wie hij gezamenlijke tentoonstellingen en etsen maakte. In 2010 was Pont te zien in vooraanstaande tentoonstellingen in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia, in samenwerking met de Luart Company. Momenteel presenteert hij zijn kunstwerken in verschillende steden in Spanje en internationaal, zoals Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

Kunstwerken van Enric Pont bij Amersfoort Art

Koop, huur of gratis op zicht

Wilt u schilderijen van Enric Pont kopen, huren of eerst gratis op zicht ervaren? Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Enric Pont te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Indien u behoefte heeft aan variatie, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aankopen of een ander werk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.