Composición I

2.595,00

  • Techniek Acryl en epoxy op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 77,85 p/maand
  • U spaart 51,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 259,50 rentevrij
Huur voor € 77,85 p/m
Artikelnummer: EGTXQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composición I – Uniek abstract kunstwerk van Enric Pont

Imposant kunstwerk met levendige kleuren

Ontdek het prachtige kunstwerk “Composición I” van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit indrukwekkende stuk uit zijn abstracte ‘composiciones’ serie heeft een royaal formaat van 100×100 cm. Het kunstwerk is vakkundig uitgevoerd met acrylverf en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, waardoor de kleuren nog intenser en levendiger worden.

Uniek en authentiek

“Composición I” is een unica, wat betekent dat het een uniek en authentiek kunstwerk is van deze talentvolle kunstenaar. Het werk is opgespannen op kwaliteitslinnen en gemonteerd op een stevig spieraam van 3 cm dik. Hierdoor kunt u het direct aan de muur hangen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het werk bevestigt. Dit maakt “Composición I” niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een waardevolle investering.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

“Composición I” is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Dit biedt u de mogelijkheid om het kunstwerk eerst te huren voordat u het eventueel aankoopt. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aanschaffen.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om “Composición I” online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Wij zorgen ervoor dat het kunstwerk veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.

Over Enric Pont

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, provincie Valencia, Spanje, begon zijn opleiding in het atelier van meesterkunstenaar Miguel Ferri. Zijn veelzijdigheid en beheersing van verschillende technieken, zoals acryl, olie, fotografie en pixelschilderen, hebben hem tot een gevierd kunstenaar gemaakt. Pont heeft zijn werk wereldwijd tentoongesteld, waaronder in de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Mexico, en vele andere landen.

Kunstwerken van Enric Pont kopen of huren

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.