Passionate Soul

4.390,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 131,70 p/maand
  • U spaart 87,80 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 439,00 rentevrij
Huur voor € 131,70 p/m
Artikelnummer: MRASI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Betoverend abstract kunstwerk van William Malucu, gekenmerkt door een weelderige toepassing van verf en afgewerkt met een rijke laag glansvernis, waardoor de kleuren nog intenser tot hun recht komen. Het werk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aanschaf wordt het geleverd met een certificaat van echtheid. Bewonder het in onze galerie in Amersfoort of maak gebruik van de mogelijkheid om het online te kopen. Zodra de bestelling is ontvangen, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te plannen, met een levertijd van 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn beschikbaar voor zowel aankoop als huur bij Amersfoort Art. Breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een Braziliaanse kunstenaar gevestigd in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde, gepassioneerde expressie van kleur en compositie nodigt uit om zijn creatieve wereld te betreden. Het vermogen om emoties op een bevrijdende manier uit te drukken, maakt van Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen variëren van het bruisende nachtleven in het noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn atelier, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Malucu laat zich graag leiden door klassieke muziek tijdens het schilderen, waarbij hij pure passie en een liefde voor zijn vak toont.

Malucu hanteert verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij op directe wijze communiceert. Zijn kenmerkende stijl omvat naast acrylverf ook originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer steeds weer te verrassen. William Malucu heeft zich ontwikkeld tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een breed publiek, met vertegenwoordiging in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Interesse in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu? Amersfoort Art biedt beide mogelijkheden aan via onze kunstuitleen. Een deel van de huur wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. En bent u toe aan iets nieuws? Gebruik dan uw spaartegoed voor de aanschaf van een nieuw kunstwerk of voor het huren van een ander werk. Onze kunstuitleen is een boeiende optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze website. Neem een kijkje op onze kunstuitleenpagina voor meer informatie.