Passionate Soul

4.390,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 439,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 131,70 p/maand
  • U spaart 87,80 p/maand
Huur voor € 131,70 p/m
Artikelnummer: MRASI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Passionate Soul – Betoverend abstract kunstwerk van William Malucu

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek het betoverende abstracte kunstwerk Passionate Soul, gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar William Malucu. Dit kunstwerk is gekenmerkt door een weelderige toepassing van verf, afgewerkt met een rijke laag glansvernis die de kleuren nog intenser laat stralen. Het werk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aanschaf wordt het geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar

William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een Braziliaanse kunstenaar gevestigd in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde, gepassioneerde expressie van kleur en compositie nodigt uit om zijn creatieve wereld te betreden. Het vermogen om emoties op een bevrijdende manier uit te drukken, maakt van Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen variëren van het bruisende nachtleven in het noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn atelier, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat Malucu zich graag leiden door klassieke muziek, waarbij hij pure passie en liefde voor zijn vak toont.

Kenmerkende stijl en materialen

Malucu hanteert verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij op directe wijze communiceert. Zijn kenmerkende stijl omvat naast acrylverf ook originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer steeds weer te verrassen. William Malucu heeft zich ontwikkeld tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een breed publiek, met vertegenwoordiging in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Interesse in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu? Amersfoort Art biedt beide mogelijkheden aan via onze kunstuitleen. Een deel van de huur wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. En bent u toe aan iets nieuws? Gebruik dan uw spaartegoed voor de aanschaf van een nieuw kunstwerk of voor het huren van een ander werk. Onze kunstuitleen is een boeiende optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze website. Neem een kijkje op onze kunstuitleenpagina voor meer informatie.

Bezoek onze galerie of koop online

Breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort om Passionate Soul in het echt te bewonderen, of bekijk onze collectie online. Zodra de bestelling is ontvangen, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te plannen.