Dawn of Light

2.995,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 299,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: JLWMK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Dawn of Light – William Malucu

Ontdek de abstracte dynamiek van William Malucu

Ontdek het adembenemende abstracte kunstwerk ‘Dawn of Light’ van de getalenteerde William Malucu. Dit kunstwerk wordt ondermeer gekenmerkt door zijn gelaagdheid en dynamische bewegingen. Het schilderij is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn meegeschilderd, zodat het direct klaar is om aan uw muur te worden gehangen. Mocht je een lijst om het kunstwerk willen dan adviseren wij je hier graag over!

Unieke kenmerken en certificaat van echtheid

Bij de aanschaf van dit kunstwerk van William Malucu ontvang je een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk bevestigt. Het werk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar voor kunstverhuur. Online aankoop is eveneens mogelijk, waarbij we na bestelling contact met je opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar: William Malucu

William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een gepassioneerde Braziliaanse kunstenaar die momenteel woont en werkt in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde expressie van kleur en compositie nodigt u uit om binnen te stappen in zijn creatieve wereld. Malucu, een kunstenaar in hart en ziel, bevrijdt zijn emoties door middel van zijn expressieve kunst. Zijn inspiratiebronnen variëren van het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach begeleidt hem tijdens het schilderen.

De unieke stijl van William Malucu

William Malucu hanteert verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij direct communiceert met de toeschouwer. In zijn unieke stijl maakt hij gebruik van diverse materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten, naast acrylverf. Door het opbouwen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij het publiek telkens te verrassen. Malucu is uitgegroeid tot een geliefde kunstenaar met vertegenwoordiging in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Kunst kopen of huren bij Amersfoort Art

Als je geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu, biedt Amersfoort Art deze mogelijkheid via onze kunstuitleen. Een deel van de huur draagt bij aan de opbouw van uw spaartegoed, waarmee je het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Of je kunt uw spaartegoed gebruiken voor een nieuw kunstwerk of je kunt een ander werk huren, waardoor de kunstuitleen een aantrekkelijke optie is voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor uitgebreide details.