Eternity

2.995,00

  • Techniek acryl op linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 299,50 rentevrij
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: VFOOT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek ‘Eternity’ van William Malucu

Een kunstwerk van abstracte kunst

Ervaar de pracht van ‘Eternity’, een abstract kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Braziliaanse kunstenaar William Malucu. Dit werk is uiterst pasteus aangebracht en afgewerkt met een weelderige laag glansvernis, waardoor de kleuren nog intenser naar voren komen. Het kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen!

Certificaat van echtheid

Bij aanschaf van ‘Eternity’ ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert. Bewonder dit kunstwerk in onze galerie in Amersfoort of bekijk het online. Het is tevens beschikbaar voor kunstverhuur, en online aankoop is mogelijk.

Over de kunstenaar: William Malucu

William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een getalenteerde Braziliaanse kunstenaar die momenteel woont en schildert in Fortaleza, Brazilië. Zijn schilderijen, doordrenkt van ongeremde passie voor kleur en compositie, nodigen uit om binnen te stappen in zijn creatieve wereld. William gebruikt zijn kunst als een krachtige uitdrukking van emotie, en dit maakt hem een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen variëren van het bruisende nachtleven in het noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, evenals de klassieke muziek van Mahler en Bach. Bij het schilderen laat William zich graag leiden door de klanken van klassieke muziek, wat resulteert in puur enthousiasme en een gepassioneerde toewijding aan zijn kunst.

Kenmerkende stijl en techniek

William Malucu hanteert geraffineerde kleur- en vormcomposities en communiceert op een directe manier met zijn publiek. Zijn kenmerkende stijl omvat het gebruik van acrylverf, samen met originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij het publiek steeds opnieuw te verrassen. Zijn kunstwerken zijn inmiddels geliefd bij een breed publiek, met vertegenwoordiging in galerieën verspreid over Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Kunst kopen of huren bij Amersfoort Art

Indien u interesse heeft om schilderijen van William Malucu te kopen of te huren, bezoek dan Amersfoort Art. Onze kunstwerken zijn verkrijgbaar via zowel aankoop als verhuur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. U kunt ook uw spaartegoed inzetten voor de aankoop van een nieuw kunstwerk of voor het huren van een ander werk. Zowel bedrijven als particulieren vinden onze kunstuitleen een boeiende optie. Bekijk de voorwaarden op onze website en breng een bezoek aan onze kunstuitleen voor meer informatie.