Great Soul

3.650,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 365,00 rentevrij
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: JTJWB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Great Soul: een kunstwerk van William Malucu

Over het kunstwerk

Ontdek het prachtige abstracte kunstwerk Great Soul van de gerenommeerde kunstenaar William Malucu. Dit indrukwekkende stuk is zeer pasteus opgezet en afgewerkt met een dikke laag glansvernis, waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen. Het schilderij is opgespannen op kwaliteitslinnen en heeft doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Voor een extra strakke afwerking behoort een zwarte baklijst ook tot de mogelijkheden. Great Soul wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Te zien in onze galerie en kunstuitleen

U kunt Great Soul bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Bezoek ons om dit prachtige werk in het echt te zien of bekijk onze collectie online. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk eenvoudig online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

De kunstenaar: William Malucu

William Malucu (Alagoas, 1975) is een Braziliaanse kunstenaar die woont en werkt in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde passionele expressie van kleur en compositie nodigt u uit om in zijn creatieve wereld te stappen. Malucu’s vermogen om zijn emoties via deze expressies vrij te maken, maakt hem een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio en de klassieke muziek van Mahler en Bach, die hij graag beluistert tijdens het schilderen.

Unieke stijl en materialen

William Malucu staat bekend om zijn geraffineerde kleur- en vormcomposities waarmee hij op een directe manier communiceert. In zijn kenmerkende stijl gebruikt hij naast acrylverf diverse originele materialen zoals bladgoud, zand en oude kranten. Door de vele lagen die hij in zijn kunstwerken aanbrengt, weet hij keer op keer de toeschouwer te verrassen. Malucu’s werken zijn geliefd bij een breed publiek en worden vertegenwoordigd door galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Schilderijen van William Malucu kopen of huren?

De kunstwerken van William Malucu zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.