Spirit Of Passion

3.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 365,00 rentevrij
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: KKUMU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek dit prachtige abstracte kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar William Malucu. Het schilderij is opvallend pasteus aangebracht en afgewerkt met een dikke laag glansvernis, waardoor de kleuren nog intenser tot hun recht komen. Het werk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarvan de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid. Het werk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar voor kunstverhuur. Online aankoop is eveneens mogelijk. Zodra uw bestelling is ontvangen, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art. Breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een Braziliaanse kunstenaar die schildert en woont in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde passionele expressie van kleur en compositie nodigt uit om zijn creatieve wereld binnen te stappen. Het vermogen om zijn emoties vrij te uiten via deze expressies maakt van William Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen omvatten het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat Malucu zich het liefst begeleiden door klassieke muziek, waarbij zijn pure passie en lust voor schilderen duidelijk naar voren komen. Zijn kenmerkende stijl omvat geraffineerde kleur- en vormcomposities, waarbij hij naast acrylverf ook gebruikmaakt van originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer keer op keer te verrassen. William Malucu heeft zich gevestigd als een gewaardeerde kunstenaar met vertegenwoordigende galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu, biedt Amersfoort Art beide mogelijkheden aan via de kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed meeneemt. Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor meer informatie en de voorwaarden met betrekking tot onze kunstuitleen. Ga naar onze kunstuitleen voor gedetailleerde informatie.