Spirit Of Passion

3.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 365,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: KKUMU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Spirit of passion: een kunstwerk van William Malucu

Ontdek de magie van abstracte kunst

Ontdek het prachtige abstracte kunstwerk “Spirit of Passion” van de getalenteerde kunstenaar William Malucu. Dit schilderij, met zijn opvallend pasteuze aanbreng en afwerking met een dikke laag glansvernis, zorgt ervoor dat de kleuren nog intenser tot hun recht komen. Het werk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, zodat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen.

Certificaat van echtheid en beschikbaarheid

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert. “Spirit of Passion” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar voor kunstverhuur. Online aankoop is eveneens mogelijk. Zodra uw bestelling is ontvangen, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar: William Malucu

William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een Braziliaanse kunstenaar die schildert en woont in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde passionele expressie van kleur en compositie nodigt uit om zijn creatieve wereld binnen te stappen. Malucu’s vermogen om zijn emoties vrij te uiten via deze expressies maakt hem een kunstenaar in hart en ziel.

Inspiratiebronnen en kenmerkende stijl

Zijn inspiratiebronnen omvatten het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat Malucu zich het liefst begeleiden door klassieke muziek, waarbij zijn pure passie en lust voor schilderen duidelijk naar voren komen. Zijn kenmerkende stijl omvat geraffineerde kleur- en vormcomposities, waarbij hij naast acrylverf ook gebruikmaakt van originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer keer op keer te verrassen.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

William Malucu’s schilderijen zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art. Breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu, biedt Amersfoort Art beide mogelijkheden aan via de kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed meeneemt.

Voordelen van onze kunstuitleen

Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor meer informatie en de voorwaarden met betrekking tot onze kunstuitleen. Ga naar onze kunstuitleen voor gedetailleerde informatie en ontdek de voordelen van het huren en sparen voor kunstwerken zoals “Spirit of Passion”.