Spirit Of The Night

2.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: PNNTP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek dit prachtige abstracte kunstwerk van William Malucu, gekenmerkt door een weelderige toepassing van verf en afgewerkt met een dikke laag glansvernis om de kleuren nog levendiger te maken. Het kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn meegeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aanschaf ontvangt u een certificaat van echtheid. Het werk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstverhuur. Online aankoop is eveneens mogelijk, waarbij we na bestelling contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art, zowel voor aankoop als verhuur. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een gepassioneerde Braziliaanse kunstenaar die momenteel woont en werkt in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde expressie van kleur en compositie nodigt uit om binnen te stappen in zijn creatieve wereld. Malucu, een kunstenaar in hart en ziel, bevrijdt zijn emoties door middel van zijn expressieve kunst. Zijn inspiratiebronnen variëren van het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach begeleidt hem tijdens het schilderen. Met pure passie en een liefde voor het schilderen weet hij zijn abstracte expressies tot leven te brengen, vaak met de tong uit de mond van intense betrokkenheid.

William Malucu hanteert verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij direct communiceert met de toeschouwer. In zijn unieke stijl maakt hij gebruik van diverse materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten, naast acrylverf. Door het opbouwen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij het publiek telkens te verrassen. Malucu is uitgegroeid tot een geliefde kunstenaar met vertegenwoordiging in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu, biedt Amersfoort Art deze mogelijkheid via onze kunstuitleen. Een deel van de huur draagt bij aan de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Of u kunt uw spaartegoed gebruiken voor een nieuw kunstwerk of om een ander werk te huren, waardoor de kunstuitleen een boeiende optie is voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor uitgebreide details.