Mr. Gianni Versace

4.450,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 94 x 149 cm
  • Oplage 10
  • Kunstuitleen 133,50 p/maand
  • U spaart 89,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 445,00 rentevrij
Huur voor € 133,50 p/m
Artikelnummer: RWVQJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mr. Gianni Versace

Een uniek kunstwerk van Van Apple

Mr. Gianni Versace is een bijzonder mooi kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Van Apple. Dit exclusieve stuk is vervaardigd met diverse materialen en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, wat zorgt voor een verbluffend en uniek effect. Elk van de 10 stuks in deze beperkte oplage is net iets anders, waardoor u altijd een uniek exemplaar in huis haalt.

Materialen en afwerking

Het kunstwerk is gemaakt op dibond en voorzien van een aluminium frame aan de achterkant, wat zorgt voor een stijlvol zwevend effect wanneer het aan de muur hangt. De hoogwaardige materialen en de epoxyharsafwerking geven het kunstwerk een prachtige diepte en glans.

Certificaat van echtheid

Elk kunstwerk van Van Apple wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel stuk. Dit kunstwerk is ook online te koop, en na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel, beter bekend als Van Apple, was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars op tentoonstellingen wereldwijd. Tijdens zijn reizen ontwikkelde hij een sterke drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, artistieke inzicht en passie voor kunst, heeft hij zijn eigen unieke pop art stijl ontwikkeld.

Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Van Apple gebruikt vaak bladgoud, veel kleur en diverse andere items in zijn werk. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt voor een prachtig 3D-effect dat zijn kunstwerken tot leven brengt.

Kom het kunstwerk bekijken

Vanwege het gebruik van epoxyhars laten de kunstwerken van Van Apple zich moeilijk fotograferen. Wij kunnen met zekerheid stellen dat de werken in het echt vele malen mooier zijn dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.