Liberation

3.750,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 100 x 150 cm
  • Oplage 7
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 375,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 112,50 p/maand
  • U spaart 75,00 p/maand
Huur voor € 112,50 p/m
Artikelnummer: UPZNM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Liberation: een kunstwerk van Van Apple

Uniek en exclusief kunstwerk

Ontdek Liberation, een buitengewoon prachtig kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Van Apple. Dit kunstwerk is een ware aanwinst voor elk interieur en is vervaardigd met een verscheidenheid aan materialen, overgoten met een weelderige laag epoxyhars die een verbluffend visueel effect oplevert. Met slechts zeven exemplaren, elk met subtiele unieke variaties, biedt Liberation een exclusieve toevoeging aan uw kunstcollectie.

Materiaal en techniek

Binnenin het kunstwerk zijn verschillende materialen verwerkt, waaronder prachtig gekleurde stenen. Het kunstwerk is gemonteerd op een stevig houten frame met een ophangsysteem, wat betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen. De afwerking met epoxyhars creëert een prachtig driedimensionaal effect dat moeilijk vast te leggen is op foto’s. Daarom nodigen wij u van harte uit om de werkelijke schoonheid van Liberation persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel heeft een lange geschiedenis als bemiddelaar voor Nederlandse kunstenaars bij tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen groeide zijn verlangen om zijn eigen artistieke creativiteit te verkennen. Geïnspireerd door zijn ervaringen, artistieke visie en liefde voor kunst, ontwikkelde hij zijn eigen stijl van popart. Zijn kunst combineert digitale technieken met fotografie als basis. Hij maakt gebruik van bladgoud, levendige kleuren en een verscheidenheid aan andere elementen.

Certificaat van echtheid

Elk exemplaar van Liberation wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk benadrukt. Dit certificaat garandeert dat u een origineel kunstwerk van Van Apple in uw bezit heeft.

Kom het kunstwerk bewonderen

We kunnen met zekerheid zeggen dat de werkelijke schoonheid van Liberation veel indrukwekkender is dan wat op de website te zien is. We heten u dan ook van harte welkom om de kunstwerken van Van Apple persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Alle getoonde kunstwerken zijn bij ons aanwezig.

Voeg een uniek en exclusief stuk toe aan uw collectie met Liberation van Van Apple. Ervaar de verbluffende visuele effecten en de rijke materialen die dit kunstwerk zo bijzonder maken.