Liberation

3.750,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 100 x 150 cm
  • Oplage 7
  • Kunstuitleen 112,50 p/maand
  • U spaart 75,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 375,00 rentevrij
Huur voor € 112,50 p/m
Artikelnummer: UPZNM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Dit buitengewoon prachtige kunstwerk, vervaardigd door Van Apple, is een aanwinst in je interieur. Het is gemaakt met een verscheidenheid aan materialen en is overgoten met een weelderige laag epoxyhars, wat een verbluffend visueel effect oplevert. Slechts zeven exemplaren van dit kunstwerk zijn gemaakt, elk met subtiele unieke variaties. Binnenin het werk zijn verschillende materialen verwerkt, waaronder prachtig gekleurde stenen. Het kunstwerk is gemonteerd op een stevig houten frame met een ophangsysteem, wat betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen. Het wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid.

Diederik van Appel heeft een lange geschiedenis als bemiddelaar voor Nederlandse kunstenaars bij tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen groeide zijn verlangen om zijn eigen artistieke creativiteit te verkennen. Geïnspireerd door zijn ervaringen, artistieke visie en liefde voor kunst, ontwikkelde hij zijn eigen stijl van popart. Zijn kunst combineert digitale technieken met fotografie als basis. Hij maakt gebruik van bladgoud, levendige kleuren en een verscheidenheid aan andere elementen. De uiteindelijke afwerking met epoxyhars creëert een prachtig driedimensionaal effect.

Het is belangrijk op te merken dat vanwege het gebruik van epoxyhars in de kunstwerken, deze zich moeilijk laten vastleggen op foto’s. We kunnen met zekerheid zeggen dat de werkelijke schoonheid van de werken veel indrukwekkender is dan wat op de website te zien is. We heten u dan ook van harte welkom om de kunstwerken van Van Apple persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Alle getoonde kunstwerken zijn bij ons aanwezig.