Mr. Thomas Burberry (verkocht)

Artikelnummer: JBBNN Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen

Beschrijving

Mr. Thomas Burberry van Van Apple

Over het kunstwerk

Mr. Thomas Burberry is een kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Van Apple. Dit unieke stuk is vervaardigd met diverse hoogwaardige materialen en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, wat zorgt voor een verbluffend visueel effect. Elk exemplaar is uniek en maakt deel uit van een exclusieve oplage van slechts 10 stuks, waarbij elk werk subtiele verschillen vertoont.

Specificaties

Het kunstwerk is vervaardigd op dibond en voorzien van een aluminium frame aan de achterzijde, waardoor het een stijlvol zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur wordt gehangen. Uiteraard wordt dit kunstwerk geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit waarborgt.

Over de kunstenaar

Diederik van Appel, beter bekend als Van Apple, heeft jarenlang als agent van Nederlandse kunstenaars gewerkt en tentoonstellingen over de hele wereld georganiseerd. Zijn reizen en ervaringen hebben hem geïnspireerd om zijn eigen creativiteit tot uiting te brengen. Van Apple combineert digitale technieken met fotografie en maakt gebruik van bladgoud, levendige kleuren en diverse andere elementen. De uiteindelijke bewerking met epoxyhars creëert een prachtig 3-D effect dat zijn kunstwerken tot leven brengt.

Bezoek onze galerie

Vanwege het gebruik van epoxyhars zijn de kunstwerken moeilijk volledig tot hun recht te laten komen op foto’s. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. De kunstwerken zijn in het echt nog indrukwekkender en wij garanderen dat ze een prachtige aanvulling zullen zijn op uw collectie.

Online aankoop

Mr. Thomas Burberry is ook online te koop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.