Flowers of Gold

3.950,00

  • Techniek Mixed Media op paneel
  • Afmeting 90 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 395,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 118,50 p/maand
  • U spaart 79,00 p/maand
Huur voor € 118,50 p/m
Artikelnummer: KOLQN-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowers of gold: een kunstwerk van Van Apple

Uit de nieuwste flower-serie

Flowers of Gold is een prachtige creatie van Van Apple, afkomstig uit zijn nieuwste Flower-serie, onthuld tijdens zijn opvallende tentoonstelling Flower Fever in juni 2023. De uitgefreesde randen en schitterende details resulteren in een adembenemend effect, versterkt door de epoxycoating in diverse lagen.

Unieke mixed-media kunst

Van Apple’s kunst is een harmonieus samenspel van digitale technieken, zoals fotografie en iconische stijlelementen. Hij maakt gebruik van goudfolie, kristallen en verrijkt zijn werken met kleuren en met de hand vervaardigde elementen, zoals vlinders, die bedekt zijn met diverse epoxylagen. Door deze gelaagdheid kan hij innovatieve en unieke mixed-media kunst creëren met een verbluffend 3D-effect.

Beperkte oplage, unieke creaties

Flowers of Gold is beperkt tot slechts 10 exemplaren, maar elk werk is uniek vanwege de vele handmatige bewerkingen en toevoegingen. Dit kunstwerk is lastig vast te leggen via fotografie, dus we nodigen je van harte uit om onze galerie te bezoeken en dit kunstwerk, samen met andere werken van Van Apple, in persoon te bewonderen.

Beschikbaar voor verkoop en kunstuitleen

Flowers of Gold is beschikbaar voor verkoop en kan ook in onze kunstuitleen worden verkregen. Ontdek de betoverende wereld van Van Apple en voeg een uniek kunstwerk toe aan je collectie.