The New World Order

Verkocht

Artikelnummer: CHADY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

The New World Order

Ontdek het bijzondere kunstwerk “The New World Order” van Diederik van Appel, een visueel spektakel dankzij de unieke combinatie van diverse materialen en een dikke laag epoxyhars. Dit exclusieve kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 10 stuks, elk met subtiele verschillen die elk stuk uniek maken.

Unieke materialen en LED-verlichting

In The New World Order zijn diverse materialen verwerkt, wat het kunstwerk een rijke textuur en diepte geeft. Wat dit kunstwerk echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde blauwe LED-verlichting. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de verlichting eenvoudig aan- en uitzetten, waardoor het kunstwerk op elk moment van de dag een ander gezicht toont.

Hoogwaardige afwerking en ophangsysteem

Het kunstwerk is gemonteerd op een stevig houten frame en voorzien van een professioneel ophangsysteem. Dit betekent dat je The New World Order direct aan de muur kunt hangen zonder extra inspanningen. Daarnaast wordt elk stuk geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel heeft jarenlang als agent voor Nederlandse kunstenaars gewerkt en heeft wereldwijd tentoonstellingen bezocht. Tijdens zijn reizen ontwikkelde hij een sterk verlangen om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Zijn kunst is een unieke mix van digitale technieken en fotografie, vaak verrijkt met bladgoud en levendige kleuren. De uiteindelijke bewerking met epoxy geeft zijn werk een prachtig 3D-effect dat de toeschouwer blijft fascineren.

Let op: Dit kunstwerk is momenteel verhuurd via onze kunstuitleen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.