Face Down II

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: PTRHL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Face Down II – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden wij u de unieke mogelijkheid om de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in diverse formaten te kopen of te huren. Op deze manier past het werk altijd perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, waardoor elk stuk een exclusief karakter heeft.

Over Face Down II

Face Down II is een adembenemend kunstwerk van Karin Vermeer, dat zich kenmerkt door zijn warme aqua tinten. Deze kleur geeft het werk een extra dimensie en zorgt voor een uitnodigende uitstraling. Het model in het kunstwerk lijkt volledig op te gaan in de warme sfeer die het werk uitstraalt. Face Down II is een schitterende combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s die het geheel een verbluffend effect geven.

Kwaliteit en authenticiteit

Dit kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, waardoor ze allemaal net even anders zijn en een unieke uitstraling hebben. Face Down II wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het werk waarborgt.

Bezoek onze galerie of bestel online

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken in het echt te bewonderen. Uiteraard kunt u Face Down II ook eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Karin Vermeer over haar werk

‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Contact

Heeft u interesse in Face Down II of een ander kunstwerk van Karin Vermeer? Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn. Wij helpen u graag verder!